Tisdagsblogg

Tjena mittbena!

Tänkte ge en liten update till er igen.
Frida sov hos mig i torsdags eftersom att hon bråkar lite med sin roomie. Jag jobbade på slependen o hade sovmorgon.
Träffade Adrian i fredagskväll, han kom hit o vi kolla film. Kul att se han igen även om jag inte fattar vad han säger. 

I lördags var jag ledig, jag orkade inte gå upp vid 04 för att jobba 4h så fick sovmorgon innan jag gick ut o gick, gick bort mot majorstuen o frognerparken, blev hela 14km! Sen gjorde jag inte så mycket mer, kollade film typ o somnade tidigt.

Gjorde inte överdrivet mycket i söndags heller, var ute o gick plus tränade lite här hemma med olika övningar plus lite yoga. På kvällen gick jag o Bella till Tamara, var ju himla gött väder ute!

Jobbade igår till 10.30, när jag kom hem gjorde jag frukost innan jag gick ut o gick runt ån, är så himla fint ute nu när alla träd o växter börjar så ut o bli gröna liksom! Så gick en timme innan jag gick hem och bytte om till klänning?! För att sedan gå till parken o sola. Lyssnade på lite poddar o läste lite, helt underbart ju!!😁 

Och idag har jag jobbat 6-10 så hade ställt klockan på 04.15 men vaknade av mig själv 03.50 så det var ju ingen ide att somna om igen. Åt istället frukost för en gångs skull, händer inte ofta att jag hinner käka innan jobbet. 
Käkade en till frukost när jag kom hem o bu sitter jag i sängen o käkar klubba o väntar på att tvättmaskinen ska bli ledig, spillde kaffe i väskan påväg hem från jobbet, hade ju glömt att stänga min termos😕








Alltså hur underbart att få kunna gå i klänning?!😁😁