COMEBACK-EN

Hej!
Det var ett tag sedan jag skrev här (Läs: En kortare evighet sedan), men jag tänkte att det var dags att ta tag i det igen. Jag har varit hemma ganska mycket den senaste tiden och firat jul med familjen. Skönt att träffa alla där hemma. Imorgon är det nyårsafton så Maria har precis målat mina naglar och vi taggar inför imorgon. 
 
Om typ 10 dagar bär det av till London för oss, Ska bli hur jävla kul som helst. Pappa köpte biljetter till oss idag på Club Level. Riktigt kul. Ska bli så kul att komma till hem nr 4. Alltså Emirates. Och London. Love it. 
 
Under tiden ska vi flytta från vår underbara lägenhet på Majorstuen också, och tillbaka till kollektiv. Känns lite sådär, men blir nog bra när flytten väl är avklarad. Vet inte riktigt hur det blir med jobb i framtiden. Väntar på mitt polisregister så jag kan jobba på barnahage, men hoppas på lite ströjobb under tiden. Skönt att ta en paus ifrån H&M och lagerarbetande, men tror att jag skulle tycka det var kul att komma tillbaka dit snart ändå. 
 
Annars säger vi hejdå till 2014 imorgon, och sammanfattningsvis kan man nog säga att det varit den bästa året i mitt liv. Fantastiskt mycket bra sport, OS i Sotji, FA-cup vinst och Fotbolls-VM. (Notera: Dessa kom i ordningsföljden som de ägde rum vid, inte rankade i någon ordning. Då skulle GIVETVIS Arsenal och FA-cup vinsten vara först). Studenten och balen. Flytta till Oslo och börja jobba. Träffa nya människor och bara njuta av livet. Fantastiskt, eller hur? 
 
Förhoppningsvis börjar jag skriva lite mer här i fortsättningen. Och kanske ska tvinga Maria att göra det också. Lollo är ju ganska duktig ändå. 
 
Ha det så bra och ett riktigt gott nytt år på er alla! 
Kram Sara