Oslo 15 augusti 2014

Sara: Hur ska vi säga börja?
Maria: Tjeeeeeenareee maaannneeeeen
Sara: Seriöst? Vill du verkligen börja sådär? 
Maria: Nej, vi kan börja med "Tjenare världen, this is Oslo calling!" 
Sara: Vi kanske ska skriva separat? 
 
Sara: Hej! 
Det här är första inlägget på bloggen som kommer underlätta för alla. (Framförallt du mamma, här får du reda på alla smaskiga detaljer). Just nu sitter Jennifer, Maria och jag i rummet och kom på denna briljanta idé. Lollo närvarar givetvs inte när de briljanta idéerna uppkommer. (skojar) Hon hänger med knarkarna i köket (skojar inte). Har försökt skriva den här meningen 50 gånger, men Maria satte på massa norsk musik så kan inte tänka. 
 
Dagens notering: Norska är grammatisk fel svenska. "Ingen rasister i våre gater". MEN BARA VAD I HELVETE???? HUR FAN I HELVETE KAN DU VARA "I" EN GATA??????? MAN BOR "PÅ" GATAN!!!!!!!!!!!!!! Eller vad fan vet jag, norrmännen kanske tycker det är en bra idé att bo i gatan. Gör inte mig något asså. 
(Nu gjorde Maria ett rasistiskt uttlåtande om sin pojkvän.) 
Lämnar över till Maria. För detta kan ju vara det sämsta inlägget någonsin. 
 
Maria: 
Tjenare världen! Oslo calling! 
Här sitter vi nu dag tre i vårt lilla rum på Thorvald Meyers Gate 38 i Grunerlokka och lyssnar på min nya favoritnorrman, Broiler. Kvällen har bestått av promenad och temys och en försvinnande Louise. Under dagen har Louise iallfall varit närvarande när vi utforskat Oslo city. På 20 minuter är vi mitt i smeten vilket för en äkta bonde är väldigt svårt att förstå. 
 
Annars har vi idag besökt Manpower och Sara har fixat jobb, vänt ryggen åt Jimmie Åkesson, fixat kontantkort samt gett norrmännen något att skratt åt genom våra oförstående miner vid ett samtal. Jag har agerat som utomordentlig vägvisare så att vi tillslut hittade hem efter en lång promenad i Oslo city. Det visade sig vara mycket trevligt och mysigt! Dock så höll jag på att få en hjärtattack då en vithårig clown hoppade på oss i folkvimlet och skulle skaka hand och kindpussas. 
 
Nu har vi bytt musik till Winnerbäck, min favoritsvensk, så att Sara slipper bli så stressad. Lollo är fortfarande borta, Imorn väntar nya äventyr! Hörs snart. Peace out!