Louise: min torsdag

Hellu bloggen!
 
Igår morse när jag vakna var jag sjukt trött(som alltid) så jag ringde inte in och och fråga efter jobb på barnehagen vilket va tur! Igår hade jag en riktigt bra dag! Cirkus klockan 12 fick jag ett mail om att jag ska på en jobbintervju på måndag!
Malin, vår blivande sambo var också ledig igår så vi gick till jobzone kontoret(där vi är anställda som barnehageassistenter) för att hämta mer tidsrapporter, vädret var superfint och vi var ute och gick i en och en halv timme!
 
Inte långt efter vi kommit hem ringer min telefon och då är det Fredrik som ringer. (Var på en jobbintervju hos honom tidigare för ett lager jobb med det har blivit försenat) Han frågade om jag ville jobba på ikeas lager på kvällen och självklart ville jag det! Sminkade mig lite och skyndade mig iväg till deras kontor för att fixa lite papper osv, sen drar jag direkt till Ikea! Var sjukt nervös men det gick bra, fick hänga med en svensk kille som tur va, fattade inte vad de andra sa typ. Men jobbade iallafall på självbetjäningslagret och gjorde varureturer, var inte jättesvårt och tiden gick fort så det var ju bra, jobbade från 17 ända fram till 23.30
Fick ha en as cool typ scanner och jag tyckte va askul! Ni ser den lite längst ner i högra hörnet. Fina kläder fick man också ha!
 
Kom hem typ halv 1 inatt, har inte sovit jättemycket men är ledig idag så det är lugnt, ska ner till biblan och skrivs ut lite papper till Maria, kanske gå en runda och läsa lite. 
 
Blev ett långt och tråkigt inlägg igen men så kan det bli! Hör en annan gång!